„Românul zilei” Român arestat la Odense cu rucsacul plin de mobile furate. 39 smartphones au gasit politistii danezi în valoare de peste 100.000 dkr

0
650

Tyv stjal telefoner for over 100.000 kroner på festival. En patruljevogn fandt kort efter frem til den mistænkte, en 25-årig rumæner. I mandens rygsæk fandt politiet hele 39 mobiltelefoner – alle smartphones og formentlig til en samlet værdi af over 100.000 kroner.

asset.dr.dk

Politiet fandt i alt 39 smartphones i rygsækken på formodet tyveknægt. Flere stammer fra Tinderbox-festival.

Noget tyder på, at en flok mobiltelefontyve er på spil ved musikfestivalen Tinderbox i Odense, mener Fyns Politi.

Sent fredag aften opdagede en mand på festivalen nemlig, at hans smartphone var forsvundet, men ved hjælp applikationen „Find my iPhone” lykkedes det ham at finde frem til sin telefon.

Den var dog ikke blevet tabt på festivalpladsen. I stedet lå den i rygsækken på en mand, der opholdt ved Odense Banegård Center, oplyser politiet.

Stak af men blev fanget igen

På applikationen kunne manden se, at telefonen flyttede sig i retning mod Jernbanegade, og her tog han kontakt til den eneste anden person på stedet.

  • Ved henvendelsen stak personen af, men forurettede fik vristet rygsækken fra personen, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

En patruljevogn fandt kort efter frem til den mistænkte, en 25-årig rumæner. I mandens rygsæk fandt politiet hele 39 mobiltelefoner – alle smartphones og formentlig til en samlet værdi af over 100.000 kroner.

 

Tyv taget med rygsæk fuld af mobiltelefoner | Nyhederne

nyhederne.tv2.dk/2015-06-27-tyv-taget-med-rygsaek-fuld-af-mobiltelef…

 

 

Lasă un răspuns