„Românul zilei” Un hot de portofele român retinut de o daneza la Hjorring. Politia a recompensat-o pe femeie cu un buchet de flori si 500 dkr

0
473

Dusør for at fange rumænsk lommetyv

HJØRRING: Torsdag modtog 30-årige Sara Theodorsen 500 kroner og en buket blomster på politistationen i Hjørring.

Politiet i Hjørring mener nemlig, at den 30-årige kvinde gjorde en ekstraordinær indsats, da hun onsdag 2. juli fangede en lommetyv, der var ved at stjæle en pung fra en ældre kvinde i Rema 1000 på Odinsvej i Hjørring.

Sara Theodorsen så, at en mistænksom mand, der fulgte efter en ældre kvinde, skjulte sin hånd under et indkøbsnet, hvorefter han rakte hånden ned i den ældre kvindes lomme for at stjæle hendes pung.

Forsøgte at flygte

Manden nåede dog dårligt nok at få pungen op af lommen, før den 30-årige kvinde havde taget fat i ham og trukket ham væk fra den ældre kvinde.

Lommetyven, en 36-årig rumæner, forsøgte to gange at stikke af, men Sara Theodorsen lod ham ikke slippe væk.

– Vi vil gerne belønne, at Sara handlede modigt og resolut. Hendes indsats har haft afgørende betydning for sagen, da vi næppe ellers ville have kunnet fange lommetyven. Så vi har fået en opklaret sag ud af det, fortæller politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi, der overrakte dusøren til den 30-årige kvinde.

30-årig kvinde handlede modigt og resolut, da hun var ude at handle

Lasă un răspuns