Rumænske sigøjnerbander oversvømmer landet

0
307
Dankortfuskere, lommetyve og tiggere. Overalt i landet er bander af rumænere på spil. Politiet advarer danskerne mod at lade sig fuppe.
»Lad være med at give dem penge I bliver snydt. Ignorere dem, ellers kommer vi aldrig problemet til livs.«
Opfordringen kommer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, men parolen er den samme hos flere af landets politikredse, der i øjeblikket advarer mod horder af sigøjnerbander, der udfører tricks og svindelnumre for at stjæle eller lure penge fra godtroende danskere.

Tal fra Rigspolitiet vidner også om en markant stigning i antallet af tricktyverier, begået af rumænere. I årets første seks måneder har der på landsplan været 87 sager, mens der i samme periode sidste år blev registreret 19 sager, oplyser kriminalinspektør Kim Kliver, leder af politiets Nationale Efterforskningsstøttecenter (NEC).

»Ser vi på rumænerne, er der sket en mærkbar stigning i antallet af forhold fra 2006 til 2007. Der har været meget i hovedstadsområdet, men de opererer også flere andre steder i Danmark. De lukrerer på den danske gæstfrihed, og folk bliver ofte så forvirrede, at de ikke opfatter, hvad der sker omkring dem,« forklarer Kim Kliver og henviser til de mange sager, hvor gerningsmænd aflurer kreditkortkoder og bagefter snupper kreditkortene under en afledningsmanøvre.

articol original in daneza : berlingske.dk

Politiet i Århus advarer kraftigt imod en større sigøjnerbande, der med tricktyverier, tiggeri og afpresningsmetoder forulemper folk i hele Midt- og Sydjylland

articol la :  Ekstrabladet.dk

Traducerea in curind  !

Lasă un răspuns