S-a umplut Næstvedul de bande de romani….

1
386

Romani imbracati in costume de baie roz la furat din magazinele din Næstved. Romani care vand ilegal trandafiri in gara.. S-a umplut Næstvedul de bande de romani

Rumænske mænd i pink badedragter – proppet med tyvekoster.

Næstved Storcenter er blot et af de steder, der oplever, at mere professionelle tyvebander slår til. Ofte grupper med østeuropæisk baggrund.

– Jeg er overrasket over den kreativitet, der bliver lagt for dagen. Det bringer nogle grimme billeder frem på nethinden, lyder det fra centerchef Charlotte Nymand Schwartzlose om de pink badedragter.

Men den form for kreativitet er langt fra enestående. Tyvene er yderst opfindsomme. På hvilken måde ønsker centerchefen ikke at afsløre.

– Vi er jo ikke i den industri, hvor vi opfordrer til tyveri. Så de gode tips holder vi for os selv, siger Charlotte Nymand Schwartzlose.

I den mere alvorlige ende, må centerchefen sande, at antallet af tilfælde med udenlandske tyvebander er steget de sidste 6-7 år. På trods af færre tyverier. Især omkring højtider – og når sommeren gør sit indtog. Derfor er vagterne også ekstra på hælene i denne tid.

Centerchefen mener dog ikke, at kunderne har grund til at være bekymrede, da tyvene primært går efter varer. Men derfor skal man selvfølgelig passe på sin pung alligevel.

Mændene i de pink badedragter blev snuppet, og er på vej retur til Budapest. Politiet oplyser, at der er bestilt flybilletter.

Til gengæld fik politiet i dag en stribe anmeldelser om rumænere, der solgte roser ved banegården i Næstved. De var dog væk, inden politiet nåede frem. Og sådan går det tit. Fra politiet lyder opfordringen derfor, at man skal bruge sin sunde fornuft, når udenlandske personer forsøger at sælge noget til en.

 

 

Flere kreative tyvebander på spil

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns