Sutele de fani romani au creat o atmosfera tumultoasa la meciul Oltchim-Viborg

0
367

„Hundredvis af rumænere var rejst til Danmark og skabte sammen med Viborgs fanklub en voldsom lydkulisse af klapsalver, trommer, piften og skingre horn.”

Håndboldkvinderne fra Viborg har gode chancer for at forsvare Champions League, efter at danskerne vandt finalens første opgør mod Oltchim Valcea med 28-21. Med en syvmålssejr på 28-21 over Oltchim Valcea i den første kamp i Champions League-finalen fik Viborgs håndboldkvinder et fremragende udgangspunkt før returopgøret på lørdag i Rumænien.

De to hold har mødt hinanden tidligere i årets udgave af Champions League, og da tabte Viborg blot med et mål i Bukarest. I finalens første opgør var Viborg ganske enkelt bedre end rumænerne i alle spillets facetter.

Hjemmeholdet havde den bedste målvogter, det stærkeste forsvar og de dygtigste bagskytter. Fra første fløjt spillede de to hold håndbold i et meget højt tempo.

Kombinationerne flød uden tekniske fejl, og mandskaberne skiftedes til at score indtil halvvejs i første halvleg. Det første kvarter havde Viborg problemer med Oltchim Valceas dygtige stregspiller, Ionela Stanca, men da danskerne fik lukket ned for indspillene til hende, trak de fra.

Viborgs forsvar dæmmede op for rumænernes bagspillere, og når de endelig kom frem til skud, stod Katrine Lunde Haraldsen meget stærkt i hjemmeholdets mål.

Samtidig kom Viborgs højre back Grit Jurack på banen. Hun bankede målene ind bag den ellers glimrende rumænske målvogter, Paula Ungureanu, og Jurack var en væsentlig årsag til, at hjemmeholdet gik til pausen foran med 14-11.

 

 

Viborg tæt på ny Champions League-titel

Lasă un răspuns