Tragedia de azi noapte din clubul Collectiv în presa daneza. 27 de morti si 180 de raniti

0
357

Fyrværkeri udløser tragedie på rumænsk natklub

Under en halloween-fest på natklubben Colectiv Club i Rumæniens hovedstad, Bukarest, er 27 mennesker blevet dræbt sent fredag aften, mens flere end 100 andre meldes såret. Det skriver flere internationale medier.

colectiv

Oplysningerne er blevet bekræftet af den rumænske vicepremierminister, Gabriel Oprea, over for nyhedsbureauerne AFP og Reuters. Han kalder samtidig branden for en „tragedie”.

En talsmand for regeringen siger, at flere end 100 mennesker er blevet kvæstet – der skulle ifølge AFP være tale om 154 sårede, mens Reuters beretter om 145.

for 8 timer siden – Under en halloween-fest på natklubben Colectiv Club i Rumæniens hovedstad, Bukarest, er 26 mennesker blevet dræbt sent fredag aften, mens flere end 100 …

Mindst 25 dræbt i eksplosion på natklub i Rumænien …

Den rumænske indenrigsminister bekræfter eksplosionen over for Reuters.

Mindst 27 dræbt i eksplosion på natklub i Rumænien …

Dertil kommer de mindst 150 sårede. Den rumænske indenrigsminister bekræfter eksplosionen.

18 dræbt i eksplosion på natklub i Rumænien – Ekstra Bladet

Den rumænske indenrigsminister bekræfter eksplosionen over for Reuters.

Eksplosion på natklub i Rumænien koster mindst 27 …

RUMÆNIEN: En voldsom eksplosion har fredag aften ramt en natklub i Rumæniens hovedstad, Bukarest, under en koncert, hvor omkring 400 mennesker var til …

Fyrværkeri affyret inde i klubben
Sky News rapporterer, at der var hundredvis af gæster i natklubben, da eksplosionen skete, og en brand efterfølgende brød ud. Ifølge vidner på stedet blev der affyret fyrværkeri inde i klubben. En søjle og stedets loft blev antændt, hvorefter der skete en eksplosion.

Mange er kommet til skade med forbrændinger og røgforgiftning. Nogle er blevet mast, forklarer viceindenrigsminister Raed Arafat til Reuters.

Arafat tilføjer, at antallet af døde kan stige, selvom situationen er ved at stabilisere sig. I klubben var der op mod 400 mennesker, som var til koncert med et rockband. Andre medier rapporterer om 200 gæster.

Præsident: Trist dag for os alle
Tv-billeder viser læger og politifolk, der prøver at genoplive unge mennesker, der ligger på asfalten. Vidner fortæller til Reuters, at der udbrød massepanik efter eksplosionen, og at flere blev trampet ned i forsøget på at komme ud af natklubben.

Den rumænske præsident, Klaus Iohannis, skriver på sin Facebook-profil, at han er „dybt berørt af de tragiske begivenheder, der har fundet sted”.

Lasă un răspuns