Trei romani se dadeau drept politisti danezi si jefuiau turistii straini din Copenhaga

0
299

„metoda maradona” Metoda folosita de excroci pentru a insela turistii straini. Acestia se degizeaza in politisti si legitimeaza victima, pe care o deposedeaza de bani prin diferite metode.

Tre falske betjente hævede 22.000 kr.

Tre rumænere er anholdt efter nye tricktyverier i København, hvor falske politifolk har visiteret turister

Turister i København bliver fortsat plyndret af falske politifolk i Københavns centrum. Men i dag er det lykkedes politiet at anholde tre rumænere, der sigtes for flere af de grove tricktyverier.

– Vi sigter dem for seks tyverier. De blev anholdt på Axeltorv netop som de havde hævet 22.000 kr. på et kreditkort, der er stjålet fra et par udenlandske turister, siger vicepolitikommissær Tomas Juhl, Station City til ekstrabladet.dk.

Politiet fattede mistanke til rumænerne, der også blev genkendt fra en videoovervågning.

Ofrene har endnu ikke anmeldt tyveriet, så politiet forsøger nu via kreditkortoplysningerne at finde turisterne i København.

Flere falske betjente
Politiet undersøger, om rumænerne kan fældes for to tricktyverier i sidste uge.

Tirsdag 18. oktober blev en turist ved højlys dag, kl. 12.39, passet op på Axeltorv af tre sydlandsk udseende mænd, der udgav sig for politibetjente.

De ‘visiterede’ turisten og stjal kontanter, rejsechecks og et kreditkort.

Om onsdagen den 19. oktober blev en turist kl. 20.18 stoppet på Søren Kirkegaards Plads af to falske politifolk, der stjal hans kreditkort.

Fire andre rumænere sidder varetægtsfængslet efter at de blev anholdt den 10. oktober og i dommervagten tilstod fire tricktyverier, hvor de optrådte som politifolk. Siden har politiet rejst endnu en sigtelse mod de fængslede rumænere.

Fængslingerne skete efter at to forretningsfolk havde genkendt flere af rumænerne som de ‘betjente’, der stoppede forretningsfolkene og krævede at se pas. Så blev de to mænd visiteret for narkotika , og bagefter opdagede den ene, at han var frastjålet en tung med 7.000 euro, godt 50.000 kr.

Politiskilt i plastic
– Vi har mistanke om, at der er flere grupper af rumænere, som begår disse tricktyverier. De har fået rigtigt mange penge ud af det. Nogle turister er så autoritetstro, at de udleverer pin-koden til deres kreditkort, når de falske betjente beder om det, siger Tomas Juhl, Station City.

De falske betjente viser nogle gang hurtigt et ‘legitimationskort’, hvor der står POLITI, og de har også brugt en ‘sherif-stjerne’ i plastic, der formentlig er købt i en legetøjsbutik. Ofrene får besked på, at de skal visiteres for narkotika.

Politiet opfordrer til, at man beder om at se politilegitimationen, hvis man er i tvivl om at en betjent er ‘ægte’.

Tricktyvene færdes i Københavns centrum og omkring Kastellet og Langelinie på Østerbro.

Tre falske betjente hævede 22.000 kr.

Lasă un răspuns