Un grup de romani arestati dupa ce au facut scandal si au furat dintr-un anticariat din Fredericia

0
378

Politiets døgnrapport: En flok rumænere blev torsdag eftermiddag anholdt efter de havde lavet tyveri hos antikvitetsforretningen Klintehuset på Vejlevej.

Un grup de romani au fost arestati ieri dupaamiaza dupa ce au furat din anticariatul Klintehuset din strada Vejlevej in Fredericia.

Ieri dupamaiza, chiar inainte de ora inchiderii pe la 17.00, magazinul de vechituri si anticariat Klintehuset din oraselul danez Frederici, a primit musafiri – niste romani. Imediat dupa ce au intrat, au inceput sa faca scandal si zgomot. Au distrus niste obiecte din magazin pina cand propietarul a reusit sa ii dea afara.

Acesta a observat mai tarziu ca romanii au furat din magazin si a chemat politia.

„Aveau un Reanault si i-am dat in urmarire prin radioul politiei, spune comisarul de politie Mogens Damgaard.

Au fost observati pe strada Vejlevej din Fredericia , au fost opriti si arestati toti patru „

Romanii vor fi deferiti unui tribunal unde se va cere arestarea lor preventiva si apoi vor fi expulzati.

Torsdag eftermiddag ved 17-tiden fik antikvitetsforretningen Klintehuset på Vejlevej besøg af en flok rumænere. Straks de er inde i butikken begynder de at lave ballade. De når blandt andet at få ødelagt nogle antikviteter inden ejeren får dem ud af butikken. Men der bliver også opdaget, at de har stjålet i butikken og politiet bliver tilkaldt.
– De er kørende i en Renault og den får vi hurtigt rundkastet i politiradioen. Kort efter er der en patruljevogn som spotter dem på Vejlevej, og de bliver alle fire anholdt, oplyser vicepolitikommissær Mogens Damgaard, lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Skal fremstilles for en dommer
Politiet arbejder lige nu på, at få dem fremstillet for en dommer, så de kan få en straksdom og dermed blive udvist af landet.
– Vores jurister er ved at kikke på sagen, men vi regner med, at de bliver fremstillet for en dommer senere i dag, slutter Mogens Damgaard.

Rumænere anholdt efter tyveri fra antikvitetshandler

Lasă un răspuns