Unul din hotii de cabluri care au provocat haosul de la metroul din Copenhaga, saptamîna trecuta a fost arestat

0
515

Recidivist, romanul arestat mai fusese expulzat oadata si avea deja interdictie în Danemarca. Românul este suspectat de mai multe furturi de cabluri de cupru de la reteaua DSB (mterou-tren) din capitala daneza. Politia spera sa ii poata prinde si pe ceilalti complici ai sai.  Kabeltyveri_skaber__909480a

En anholdt for kabeltyveri har tidligere begået kriminalitet i Danmark og havde derfor indrejseforbud.

Det er fredag aften lykkedes politiet i København at få fat i en af de personer, som menes at være skyld i de mange forstyrrelser af S-togstrafikken den seneste uge.

En 38-årig rumænsk mand blev af politiet anholdt klokken 20.27. Han mistænkes for at stå bag nogle af de seneste tyverier af togkabler.

Manden, der blev pågrebet i Hvidovre, er i forvejen kendt af politiet for tyverier og har før fået forbud mod at rejse ind i Danmark.

Han er sigtet for kabeltyveri og omfattende forstyrrelse af samfærdselsmidler, oplyser politiet i en meddelelse.

  • Vi mener, at han stod bag et tyveri af kabler natten til søndag i Vallensbæk. Vi fandt noget værktøj derude, som kan sættes i forbindelse til ham, siger Jacob Krogh, kriminalassistent ved Københavns Vestegns Politi, til Ritzau.

Den anholdte er ifølge politiet tidligere blevet dømt for kabeltyveri. Det skete i 2014.

Rumæneren havde ikke noget værktøj på sig, da han blev pågrebet, men politiet har fundet et koben i en taske, som menes at tilhøre den sigtede.

  • Politiet håber med anholdelsen af personen, at det er lykkedes at få sat en stopper for de meget generende tyverier af kobberkabler, som især pendlerne mellem Køge og København har været kraftigt generet af de seneste par uger, hedder det i meddelelsen.

Tidligere på ugen ransagede politiet en skrothandler i Københavns Sydhavn. I den forbindelse blev tre mænd anholdt.

Det seneste kabeltyveri fandt sted natten til torsdag ved Brøndby Strand.

http://www.fyens.dk/indland/Rumaensk-kabeltyv-med-indrejseforbud-er-tilbage-i-brummen/artikel/2652377

Lasă un răspuns