Urmarire ca-n filme de catre politia din Rungsted, Danemarca…

1
334

Sint mai multe episoade. Cel cu patru romani arestati pentru ca aveau asa numitele sacose rusesti (n.r. pungi prevazute pe interior cu folie de aluminiu care previn senzorii de alarma din magazine sa fie activati ) este aici :

Tidligere i dag havde Nordsjællands Politi også held med at spotte fire mistænkelige mænd i S-toget mellem Holte og Lyngby. Det viste sig, at det drejede sig om fire rumænere, der havde russerposer – tasker foret med folie, der sætter butiksalarmerne ud af drift – på sig, da de blev anholdt. De bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Al doilea episod in care nu este specificat daca este vorba de romani :

In ultimile saptamini numarul de spargeri in vilele din nordul insulei Sjælland din Danemarca a crescut foarte mult.

Politia daneza a marit numarul de patrule din zona.

Aceasta a dus la arestarea mai multor hoti. Joi politia a fost alarmata de catre un vecin al unei vile din Rungsted. Cind patrula a ajuns la locul faptei doi hoti au plecat in tromba din fata vilei. A urmat o urmarire ca-n filme in care au fost implicate mai multe masini ale politiei care incercau sa opreasca dubita alba in care erau cei doi hoti…

I de seneste uger er antallet af indbrud i Nordsjællands steget markant. Det har bekymret Nordsjællands Politi så meget, at man har sat ekstra patruljer ind i området – især i de sydlige kommuner i Nordsjælland….

Den ekstra indsats har ført til, at politiet har anholdt flere tyve, siden de begyndte i går.

Torsdag blev politiet tilkaldt til et indbrud af en nabo, der opdagede det i en villa på Skovkysten i Rungsted. Da politiet ankom, var de to indbrudstyve på vej væk, og trykkede speederen i bund, da de så patruljen.

Herefter blev flere patruljer sat til at jagte den hvide kassevogn, som forsøgte at slippe væk via små veje i Hørsholm og Rungsted. Politiet forsøgte endda at afspærre vejen for tyvene, der slap forbi ved at påkøre flere parkerede biler på Hørsholm Allé.

Mange tyvekoster i bilen

Men det endte galt for tyvene, da de ramte et stengærde og måtte flygte til fods i skoven med politiet i hælene. Det lykkedes politihundene at få den ene indbrudstyv jaget ind i armene på en civilpatrulje, mens den sidste forsvandt inde i skoven. Ham efterlyser politiet nu. Manden var iført sort hættetrøje, sorte bukser og handsker.

Politiet fandt en række tyvekoster i den hvide varebil, som formentlig stammer fra mindst to indbrud i Rungsted-området.

Den anholdte tyv, som kommer fra Tingbjerg i København, er kørt til afhøring i Hørsholm, oplyser politiet.

 

Vild politijagt i Rungsted

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns