Venin

0
750

Indvandringen sidste år er den største i den periode, Danmarks Statistik har opgjort antallet af indvandrere – det vil sige siden 1928.

Ud over danske statsborgere indvandrede 2020 personer fra Polen, 838 personer fra Tyskland og 484 fra Rumænien….. de aici

Comentariile de mai jos,  la articolul de mai sus din Extrabladet. Le puteti gasi in subsolul articolului… sint mai multe.. leKtura plaKuta… :

Howhow…

…du glemmer lige Rumænien. I øjeblikket topper de statistikken. Vi ser frem til folkedans og „underholdning” på Strøget….


PS – det bliver dyrt, så tag lidt overarbejde og betal jeres topskat med glæde 😉

Hehe

Var nede ved posthuset i Sønderborg i min pause og lige der foran trappen ind til posthuset, der sad sørme enaf ikke dansk herkomst og spillede harmonika. Hyggelig tænkte jeg indtil jeg kom tættere på og rigtig kunne høre hvad han spillede. Det skulle forbydes ved lov – han lød som om han havde ondt i maven. Så nej tak til flere af den slags.

kristian R.

Hjemmerøveriger topper også i denne tid

Ikke alle er gade musikanter  .

Korrigerer lige Bendt 🙂

De er dem der vender tilbage, når de bliver så gamle, at de godt kan bruge vores sundhedsvæsen, og sociale goder, uden i mange år, at have bidraget til disse !!

Så blev det sat på plads 🙂

Lasă un răspuns