Viborg HK’s sportschef på arbejde i Rumænien

0
416

Håndbold Jakob Vestergaard er et meget stort navn i rumænsk håndbold – og nu vender Viborg HK’s sportschef tilbage til rumænien.

Der er dog tale om en sidebeskæftigelse. Ifølge håndboldhjemmesiden hbold.dk skal Jakob Vestergaard i hvert fald sideløbende med jobbet i Viborg være med til at udvikle børne- og ungdomshåndbolden i CSM Bukarest, hvor Mette Klit er cheftræner.

»Vi har egentligt talt om muligheden længe, og når det nu kan kombineres med mit arbejde i Viborg HK, så er det en sjov udfordring. Jeg kender jo rumænsk håndbold rigtig godt efter en spændende tid i Oltchim Valcea. Meningen er, at jeg i en kortere periode skal være i Bukarest og udvikle deres nye skolehåndboldsatsning sammen med Rasmus Poulsen, der netop er tiltrådt i klubben,« siger Jakob Vestergaard til hbold.dk.

Ifølge hbold.dk har Jakob Vestergaard også været sat i forbindelse med landstrænerjobs i både Rumænien og Ungarn, men det vil han ikke kommentere yderligere på.

»Jeg har ikke nogen kommentar til rygterne, men i forhold til det andet, du spørger til, så overvejer jeg altid mine karrievalg grundigt. Jeg synes, at projektet virker spændende og med seriøse perspektiver fremover,« fastslår den danske træner overfor hbold.dk.

Viborg HK’s sportschef på arbejde i Rumænien – Viborg HK

Lasă un răspuns