Victima si proxenetul. Reportaj despre reteaua de prostituate românce aduse „la produs” în Danemarca

0
361

En utroværdig kvinde

Ramona og Negip har været kærester i 11 år. Men sidste forår blev Negip dømt for menneskehandel af Ramona i Københavns Byret som led i ’den store rumænersag’. Ramona nægtede, at hun var et offer for sin mand, men ifølge retten og politiet er en kvinde som Ramona utroværdig…
20150227-135926-100008

En sensommerdag i 2003 tager 18-årige Ramona Florentina-Dragan på stranden. Sammen med nogle venner er hun rejst på ferie i den lille sortehavsby Mangalia, godt 100 kilometer fra sin rumænske landsby.

Hun vil have noget sol på kroppen, og mens hun sidder i sin bikini på håndklædet og smører sin krop ind i den klæbrige solcreme, kommer en mand forbi.

Han synes, at hun er flot. En blondine, som han kan lide.

»Hva’så,« spørger han og inviterer hende på en drink. De ender med at være sammen hele aftenen og natten. Hans navn er Suliman Negeatian, men han bliver bare kaldt Negip.

Ifølge anklageskriftet er Negip sammen med otte andre rumænere tiltalt for efter straffelovens §262a at have handlet 16 rumænske kvinder gennem halvandet år. Negip er primært tiltalt for at have udnyttet Ramona, men også for at være en del af netværket og kende til de andres udnyttelse.

mai mult la :  http://www.information.dk/525837

Lasă un răspuns